Chanel Cruise 2012


2011 Chanel Cruise koleksiyonunun defilesini geçen sene St. Tropez’de yapan Karl Lagerfeld, Cote d’Azur’dan bu sene de vazgeçemeyerek, 2012 Cruise koleksiyonunun defilesini, Cannes ve Nice arasında yer alan, Antibes’de gerçekleştirdi.


Defile dünyanın en pahalı, en lüks ve en ikonik otellerinden biri olan The Hotel Du Cap’da gerçekleşti. 1870’de açılan bu otelin ilk sahibi Le Figaro gazetesinin eski sahibi Auguste de Villemessant’mış. O zamandan günümüze bu otelde sayısız kraliyet ailesi üyeleri ve ünlüler konaklamış. Tatil, deniz ve güneş hasretiyle oteli detaylı araştırınca ve resimlerine bakınca anladım ki Karl Lagerfeld ve Chanel için daha doğru bir lokasyon olamazmış… Büyüleyici, rüya gibi bir otel.

Oteli bir kenara bırakıp, defileye geri dönersek; defilede 47 yaşındaki Kristen McMenamy ve 41 yaşındaki Stella Tennant başta olmak üzere (ikisinin de hastasıyım o yüzden hafızamda Karolina Kurkova, Abbey Lee Kershaw ve diğerleri yer etmedi bile) 50 manken yer almış. Karl Lagerfeld’in ilham perileri Blake Lively, Alexa Chung, Vanessa Paradis ve son gözdesi, Magnum’un reklam filminde Baptiste ile birlikte rol alan, Rachel Bilson da davetliler arasındaymış.

Karl Lagerfeld’in “sofistike giyimin modern versiyonu” olarak tanımladığı koleksiyondaki 1930’lardan esinlenilen parçalar Chanel Haute Joaillerie koleksiyonundan 90 parça mücevher ile tamamlanmış. Baştan sona gayet giyilebilir parçalardan oluşan, çok zarif, çok şık ve çok güzel bir koleksiyon olmuş.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com