Yaz Görünümü İçin; 5 Farklı Saç Modeli


Yaz aylarında tatil, deniz, güneş, kum derken saçlarımızla çok da fazla ilgilenemeyiz. Oysa ki; sadece beş-on dakikamızı harcayarak hem havalı hem de fresh bir görünüme sahip olabiliriz. İşte sizler için hazırladığım, son zamanların en çok tercih edilen saç modelleri ve bunları kısa bir zaman harcayarak uygulamanın tüyoları:



Sıkı topuz: Ortadan ya da yandan ayırdığınız saçlarınızı arkadan sıkıca toplayın. Daha sonra dairesel hareketlerle döndürerek sarın ve bir firkete yardımıyla sabitleyin. Üzerine biraz sprey sıkmanız daha uzun süre düzgün kalmasına yardımcı olacaktır.

Bu modeli yaparken dikkat etmeniz gereken nokta topuzunuzun biraz aşağıda olmasıdır. Aksi takdirde alaturka bir havaya bürünebilirsiniz.


Atkuyruğu: Saçlarınızı düzleştirdikten sonra arkadan sıkıca toplayın. Dilerseniz önceden ayırdığınız bir kısmı üstüne bant geçebilirsiniz. Ardından bir sprey yardımıyla sabitleyin. Omuz detaylı elbise ve bluzlar için vazgeçilmezdir.


Yandan örgü: Temizlenmiş saçlarınıza bir miktar köpük uygulayarak daha düzenli bir görünüm elde edin. Daha sonra yandan ayırdığınız saçlarınızı fazla sıkmadan, geniş bir şekilde örün. Örgünüzü saçlarınızın uçlarından bir miktar kalacak şekilde ayarlayın. Bu model size hem masum hem de natürel bir hava katacaktır.


Dalgalı romantik: Artık doğal dalgalar moda, öyle kuaförden çıkmış izlenimi veren saçlar maalesef doğallığı bozuyor. Saçlarınız kendinden dalgalıysa sadece bir köpükle onlara hareket kazandırabilirsiniz. Eğer saçlarınız dalgalı değilse, saçlarınıza bir miktar şekillendirici köpük sürdükten sonra ara ara maşa ile kıvırın. Doğal durması için, başınızı öne eğin ve saçlarınızı karıştırın. Bu şekilde doğal dalgalara sahip olmanız mümkün. Bu saç modeli size romantik ve sofistike bir hava verir.


İpeksi düz: Saçlarınızı yıkadıktan sonra hafif nemli iken durulanmayan bir bakım kremi uygulayın. Daha sonra fön yardımıyla veya bir düzleştirici ile saçlarınızı iyice düzleştirin. Ortadan ayıracağınız saçlarınız size havalı ve otantik bir görünüm verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com