Uzun kirpiklerin sırrı


Priori’nin anti-aging içeriklerinden sorumlu Joseph A Lewis, içinde bulunduğumuz 10 yıllık sürenin güzellikte kirpik dönemi olduğunu söyledi. Son zamanda piyasada artan markalarla da bu tez doğrulanıyor. Lepiska kirpiklerle doğmamışsak renkli kozmetiklerden ve takma kirpiklerden destek alıyoruz. Ancak kökü bende kalsın diyorsanız bu noktada kirpik uzatıcılarına sığınıyoruz. 


Yeni nesil kirpik uzatıcılar, 2 haftadan 16 haftaya değişen uzatma sürelerinde gürleştiriyor, kısaları uzatıyor ve yeni kirpikler çıkartarak kirpik dolu bir görünüm sağlıyor. 

Gerçekten vaadedileni yerine getiren kirpik serumlarının yan etkilerinden de bahsediliyor. Yanma, kızarıklık, deri renginde değişiklik, göz renginde değişiklik gibi.Her markanın kendi prospektüsünü okuyarak bakım uygulamak gerekli. Yan etkiler görüldüğü takdirde uygulmayı zamanında kesmeli. Bazı markaların içeriklerinde glukom hastalığını tedavi eden içerikler bulunuyor. Bazı ürünleri bıraktıktan sonra kirpiklerin eski haline geri döndüğü de bilinenler arasında.

Bu ligde öne çıkan farklı markalar var.  Amerikan FDA onaylı Lattice, Priori Lash Recovery Serum, M2Lashes ve Neu Lash.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com