Malababa - Deri Ürünler



İspanyol ayakkabı, çanta ve deri aksesuar firması malababa 1997 yılında faaliyete geçti. Firmanın kurucusu Ana Carasco aslen eczacılık mezunu olmasına rağmen aklında hep moda tasarımcılığı olduğu için Madrid'de tasarımlarını piyasaya sürdü. Çok tutulan ürünleri sayesinde 2003'de ülke çapında ve yurtdışında da tasarımlarını alıcılarıyla buluşturabildi. Şu an aralarında ABD, Çin, Arjantin, Kuveyt, Meksika, Japonya gibi ülkelerin de bulunduğu bir coğrafyada ve 300'ü aşkın mağazada ürünleri satılmakta.




Malababa parçalarında geleneksel İspanyol deri ve tekstil işçiliğinin ve diğer bazı el sanatlarının etkisi oldukça yoğun olarak hissedilmekte. Genel olarak deri ve metal kısımlarda doğal renk ve görünüş kullanılırken bazen de çok şık patinalar kullanılmakta.

Çantalar, ayakkabılar, kemerler, cüzdanlar dışında çok şık bileklik ve takılara da koleksiyonunda yer veren firma çok ucuz sayılamayacak fiyatlarına rağmen şu an tüm dünyada oldukça tutulan bir ürün gamına sahip ancak henüz nir blahnik veya louboutin gibi trend olabilmiş değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com