2011 Makyaj Trendleri


Makyaj kadınların vazgeçilmez tutkularından biridir. Kumaş, kesim, tarz, pabuçlar, aksesuarlar çok profesyonelce seçilmiş olsa dahi bu etkenleri tamamlayacak olandır aynı zamanda. Makyaj tenle alakalı olduğu kadar beraberinde giyilecek giysi ve aksesuarlarla da uyum içinde olmalıdır. Bu nedenle içinde bulunulan sezonun trendleri makyaj renkleri seçilirken ön planda bulundurulur.


2011 makyaj renkleri bakır tonlar. Makyaj tarzı ise gothic. Makyaj etkileyen faktörlerden birisi olan kaşları da belirtmeden geçmeyelim. Bu sene kaşlar önceki yıllara göre daha doğal olacak. 2011’e doğallığı sevenlerin yılı da diyebiliriz. Gözler bakır rengi ile ön plana çıkartılırken, gothic tarda olan makyaj tarzı sadeliğinizi vurgulayacak. Fondoteniniz ten rengine en uygun olanı, allığınız ise bronz tonlarda olursa ortaya güzel bir sonuç çıkacağını söyleyebilirim. Kaşlara tekrar dönecek olursak; saç renginizden daha koyu renkte olan, cesur duruşumuzu vurgulayan kaşlarınız aynı zamanda gotihic makyaj tarzınızı destekleyecek.

Daha önce dar paça pantolonlar ve tahta takunyalarla 70’li yılların tekrarlandığından bahsetmiştik. 2011 makyaj trendlerinde 70’li yıllara kadar dönülmese de geçmiş yılların eyeliner modası tekrar doğuyor diyebiliriz. Koyu sürülmüş eyelinerınızı kırmızı rujlarınızla beraber rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Göz kapaklarına gelirsek, oldukça zengin bir görünüş bizleri bekliyor. İstediğimiz herhangi bir parlak far rengini bronz gölgeler kullanarak rahatça kullanabilirsiniz. Makyajı destekleyen faktörlerin arasında aksesuarlarınızı da saymıştık. Gothic makyajı vurgulamak için takılarınız da gothic tarzda olacak. Gothic tarzda yıllardır tahtından indirilemeyen kırmızı rujlar 2011’de de tahtlarını kimseye devretmeyecekler. Bu da demek oluyor ki gösterişli ve seksi rujlar bu senenin trendleri arasında. Gözleri sade bırakırsak koyu kırmızı ve bordo tonlu rujları da kullanabiliriz.

Fark edilmek, albenimizi arttırmak istersek 2011’de tercih edeceğimiz renk mor olmalıdır. Kırmızı rujlara kullanılan mor renk gölgelendirmeler sizi yeterince fark edilir kılacaktır. Ortama uyum sağlamak isterseniz doğal renkleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sürekli fark edilir olmak insanı rahatsız edeceği için sade bir görünüşü de tercih edeceğiniz zamanlar olacaktır. Bu zamanlarda şeftali tonları seçmenizin hiçbir sakıncası yok. Gothic tarzı tercih etmek istemediğiniz zamanlarda tarzınızı rock makyaja yöneltebilirsiniz. Göz kalemleri gözün dışına sürüldüğü kadar göz içine de sürülecek ve oldukça cesur koyu tonlar tercih edilecek.

2011 makyaj trendleri bunlar. Fark edilir olmak mı, sade olmak mı? Cesur görünmek mi, seksi olmak mı? 2011’de nasıl görünmek istiyorsanız yazımızda geçen tarzlarda biri mutlaka size uyacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com