Dudak Dolgunlaştırma


Dudaklar tarih boyunca güzelliğin ve estetiğin simgesi olmuştur. Dudak estetiği sadece dudağı dolgunlaştrmak demek değildir. Dudağın kontörü, üst dudak, alt dudak arasındaki farklılık, ağız köşeleri, kenar kıvrımları, burun dudak arası mesafesi dudak estetiğinde önemlidir.


Dudak Dolgunlaştırma İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir?

Enjeksiyon Yöntemi İle Dudak Estetiği

İşlemden önce yüzeysel olarak veya enjeksiyon ile lokal bir anestezi uygulanır. Daha dolgun ve hacimli, daha belirgin dudak çizgileri ve daha çekici bir dudak şekline sahip olmak istiyorsanız, enjeksiyon yöntemini tavsiye edebiliriz. Bu yöntem en çabuk uygulanan estetik türüdür.yağ dokusu yada silikon gibi bir takım maddeler kullanılarak yapılabilir.


Dudak Estetiği İşleminin Yan Etkileri?

Dudak estetiği enjeksiyonuna bağlı küçük yaralar oluşabilir. Bu küçük yaralar çok kısa sürede iyileşir. Dudak dolgusu işleminden sonra uçuk oluşma ihtimali de mevcuttur. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde en kısa sürede doktorunuza başvurmanız tavsiye edilir. Büyük olasılıkla size uygun bir anti-viral tablet başlayacaktır. Verilen ilaçları kullanmanız hainde sorun yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com