P&G Beauty 2011 İlkbahar Yaz saç modası


Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath'in, İlkbahar Yaz 2011 defileleri için tasarladığı 7 saç trendi, sezona yaratıcı ve yeni bir bakış getiriyor.

2011 İlkbahar Yaz sezonu için saçlarda iddialı stiller çok ama çok moda… Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight bu sezon saçlarda erkeksi görünümden kabarık afro tarza, kısa rahat saçlardan katlı modellere kadar farklılıklar yaşamak isteyenlere hitap ediyor.



Aşka aşık olmak

Dünya iyimserlik arayışındayken, aşk da yeniden doğuyor. Anlamlı, baş döndürücü ve duygusal… Aşka aşık olmak, zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor. Bu trend sayesinde aşk ve güzellik baştan keşfediliyor.



Enerjik

Her gün karşımıza sayısız yaratıcılık fırsatı çıkıyor. Ferah, canlı ve eklektik bir anlayış içinde renkler, güzel ve heyecanlı bir dünya oluşturuyor.

Saçta enerjik trend için “Bu sezonun Jaeger London saç tasarımı, spor bir modernlik üzerine kurulu” diyor Sam McKnight ve ekliyor “Jaeger London kızı taze ve pırıltılı; üzerinde sağlıklı, enerjik bir hava var.”



Genç ve uçarı

Taze ve enerjik görünümleri öne çıkaran Dsquared², Vivienne Westwood Gold Label ve Moschino Cheap and Chic’in saç tarzını gençlik dolu bir uçarılık belirledi.


Aydınlık

Hafiflik, havailik ve aydınlığın tanımladığı tarz, keskin hatlı saç kesimleri ile kadınsılığı açıkça ortaya çıkarıyor.


Erkek gibi kız

“Erkek gibi kız” stili, uzun ve kısa kesimlerin bir arada kullanıldığı katlı modellerin yarattığı punk havasıyla DSquared², Balmain, Balenciaga ve Gucci’de göze çarptı.


Mükemmel teknoloji

Fütürist ve yenilikçi Mükemmel teknoloji, “gerçek” bilimi moda haline getirerek estetikte yeni bir standart yaratıyor. Yenilikçi kumaşlar ve aydınlatıcı metalik malzemeler mükemmellik görüntüsü oluştururlarken nihai mükemmelliğin bir illüzyonunu da sergiliyorlar.


Tutkulu

Bu kadınsı ve cilveli tarzın temelinde hacim ve orantı yatıyor. Bu ikisinin karışımıyla oluşan çarpıcı siluet, tutkulu tarzını belirliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com