2012 makyaj modası



2012 moda rüzgârının esintilerine kapıldığımız şu günlerde sizlerle 2012 makyaj modası hakkında ipuçları ve önerileri paylaşmak istedik. Sizlerle daha önce yaz makyajı, ilkbahar makyajı hakkında bilgiler vermiştik. 2012 sonbahar ve kış makyaj modası hakkında önemli ipuçları ve önerilerde bulunarak sizlere makyaj trendlerini bahsetmek istiyorum.

Çıplak makyaj
Pratik, hızlı ve doğal çıplak makyaj yine 2012 sonbahar kış mevsiminin trendi. Yeni sezon için çıplak makyaj en çok tercih edilen makyaj modası olacak. Çıplak makyajın en önemli özelliği doğal güzelliğin vurgulanmasıdır. Cildiniz kusursuz görünmeli, elmacık kemikleriniz belirginleşmeli, gözlerinizde rimel olmalı… Dudaklar ise şeffaf görünmelidir.
Vampir dudaklar
2012 makyaj modası için bir taraftan çıplak makyaj diğer taraftan ne alaka vampir dudaklar diyorsanız. Bordo ve kırmızı dudaklar, kusursuz bir cilt ile birleşiyor…
Kalın kaşlar
Sade ve doğallığın yeni sezonda trend olacağı bir makyaj sırrı ise çocuksu, kalın kaşlar geri geldi. İnce dudaklara veda öpücüğü verin!
Dumanlı göz makyajı
Dumanlı gözler her sezonun vazgeçilmezi ama bu sezon dumanlı göz makyajında farklı renkler var. Özellikle füme ve leylak tonlarını kullanacağız. Klasik renklerden uzaklaşıp, gözlerimizi renklendiriyoruz.
Eyeliner
Çizgiler, çizgiler ve yine çizgiler… Dramatik bir görünüm için eyeliner şart! İnce ya da kalın, fark etmez. Tercih sizin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com