En Moda 10 Erkek Saati


Grant Ceramic Watch ($235) by Fossil

Alışkın olmayan bir göz için oldukça şaşırtıcı bir dizayna sahip bu saat ceramic kayışı ve kasasıyla dikkat çekici. Ayrıca çin kuartzı kullanılan bu güzel saat gündelik kullanım için dayanıklı ve şık.


Large Ceramic Chronograph Watch ($995) by Burberry

Şık pantolonların ve trençkotların üreticisindan çok klas ve modern tasarımlı bir saat. Bu saat de yeni ve iddialı bir ceramic tasarım. Tek kelimeyle nefis ancak fiyatı biraz tuzlu.



Ceramic 42-20 ($2000) by Nixon

Çelik - ceramic kayışı ve kasası enfes görünüyor. 200 metreye kadar su geçirmez ve otomatik yani bir mekanik harikası ancak bu da oldukça pahallı bir tasarım.


Conquest ($2,375) by Longines

Paranın satın alabildiği en prestijli ve sağlam saatleri üreten firmalardan biri de Longines tabi ki. Bu tasarım da çok zarif ve aynı zamanda kalite kokuyor.


BR 01 Ceramic (Siparişle yapılıyor ancak firma Ağustosda sipariş alımını bitirdi.) by Bell & Ross,

Yekpare ceramic kasaya çelik takviyesi yapılarak hazırlanıyor ve askeri teknolojiden ilham alınarak yaratılmış alaşımlar kullanılıyor. Diğer bir deyişle tanklar ya da zırhlılarda kullanılan en son teknoloji kullanılarak hazırlanıyor bu ihtişamlı saatler.


Sporting Chronograph Ceramic ($6,400) by Ralph Lauren

Ünlü Tasarımcının muhteşem bir "Siyah" öldüren cazibe denemesi. Hareketli parçalarının neredeyse her biri ayrı bir firma tarafından hazırlanan bu saatler estetiğin yanında bir sanat harikası.


GMT Master II ($7,900) by Rolex

Bu saat aslında şimdi varolmayan Pan Am firması için geliştirilmişti. Jetlag olmayan saat de diyebiliriz. Birden fazla saat dilimleri arasında zamanları gösterebiliyor. Çerçevesi klasiktir ve ilk modellerle aynı şekilde çalışır ancak 2005'den beri ceramic olarak üretilen kayışı her sene geliştirilir.


Pilot's Watch Double Chronograph Top Gun ($11,900) by IWC

Amerikan Deniz Kuvvetleri Pilotları'nın ihtiyaçlarından ilham alınarak üretilmiş, sınırlı üretim bir saat. Bu şirket ceramic malzemenin ilk deneysel uygulayıcılarından biri ve tecrübesini bu mat siyah harikada konuşturmuş.


Master Compressor Chrono Ceramic ($13,300) by Jaeger LeCoultre

Sınırlı sayıda üretilmiş bir harika daha. 500 adet üretilen bir önceki modelin daha da geliştirilmiş versiyonu. Jaeger patentli hızlı kayış değişimi size farklı seçenekler sunuyor.


Big Bang Black Magic Ceramic ($20,400) by Hublot

Bu firmanın imalatçılarının simya düzeyindeki metalurji bilgileri saatleri hem sağlam hem de baş döndürücü yapar her zaman ve bu model de istisna değil. Seri numaralı 1.000 adet üretilen bu saatten bir tane de Jay-Z'de var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com