Lahana Çorbası Diyeti


Düşük kalori alınması esasına dayanan lahana çorbası diyeti alınan kalori miktarının sınırlandırılması ile zayıflamaya katkı sağlar. Lahana çorbası diyeti kısa sürede uygulanan şok diyet listeleri arasına yer alır. Laha çorbası diyeti uygulayarak zayıflayanlar bir hafta kadar kısa bir sürede 7-8 kiloğram miktarında zayıflamanın mümkün olduğunu söyleyenler olsada kesinlikle kısa süreli uygulanan diyet listeleri kesinlikle sağlıklı diyetler değildir. Lahana çorbası ile günde sekiz yüz kalori alınarak uygulanır. Lahana çorbası diyeti ile kilo verme başarısı gösterilmiş olsa bile kesinlikle kısa sürede verilen kilolar geriye dönnecektir. Lahana çorbası nasıl yapılır.


Lahana Çorbası Tarifi

Lahana çorbası hazırlamak için 5 tane orta boy soğan, 2 tane sivri biber 3 tane domates Küçük boy lahana bir adet et bulyon, Bir miktar tuz Tek bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz. Lahana çorbası tarifi hazırlanırken sebzeler küçük olarak doğranarak içerisine su eklenerek tencerede çorba kıvamını alıncaya kadar pişirilir. İsteyenler çorba hazırladıktan sonra iyicene çırparak krema haline getirilebilir.

Lahana Çorbası Diyeti Listesi

Lahana çorbası diyeti tarifi nasıl diyenler için bir çok diyet listesinde yer aldığı şekilde bilgilendirme amaçlı olarak sizlere sunuyoruz.

1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba

2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba

3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba

4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba

5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba

6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba

7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

www.denizbank.com